Groot Wobma State in Anjum

In de monumentale boerderij Great Wobma is de oude jongveestal verbouwd tot een stijlvol logement.
De boerderij, gebouwd in 1799, is een rijksmonument en staat aan de oude dijk, hoog op een terp en met ruim uitzicht over de landerijen. ‘s Morgens wordt u gewekt door de vele vogels en misschien wel de koekoek. ‘s Winters wordt de boerderij omringd door diverse soorten ganzen.

Het logement is ingericht in dezelfde authentieke stijl als de boerderij met veel oog voor detail.
U kunt er met maximaal 4 personen logeren en er is een kinderledikantje aanwezig. Slapen kan in de bedstee en op de eerste verdieping waar 2 éénpersoonsbedden zijn. Het logement beschikt over alle comfort, zoals bijvoorbeeld een vaatwasser en een combi-magnetron. Op de begane grond vindt u een ruime badkamer, een apart toilet, de compleet ingerichte keuken, de ruime bedstee en de woonkamer met deur naar het terras waar u vaak al vroeg in het voorjaar lekker kunt zitten. Verder voor de kids staat er een grote trampoline met veiligheidsnet, een houten speelhuisje met schommel en glijbaantje en is er voldoende ruimte om een balletje te trappen.

Op de oude dijk staan ’s zomers onze oude shetlandpony Goldie, samen met haar 2 oude vriendinnen. Zij zijn gek op een lekker appeltje of stukje brood.

Groot Wobma State