Terpboerderij Stilleven te Jannum

Hier op de terp van Jannum, onder de zilte lucht van de Waddenzee en tussen de oneindig groene akkers van Noord-Oost Friesland, waar de natuur u liefdevol omarmt met talloze vogels en overweldigende vergezichten. Hier hebben wij een indrukwekkende rust en stilte gevonden. Die rust en stilte willen we met u delen. Daarom hebben wij onze bijna 200 jaar oude monumentale boerderij ingrijpend verbouwd met respect voor zijn verleden.

Vier nieuwe, sfeervolle en comfortabele B&B-kamers met eigen luxe douche en wc. Twee fraaie vergaderzalen tot 12 personen, een heerlijke tuin, uitstekend vis- en kanowater en een overweldigende sterrenhemel staan tot uw beschikking. Voor een fijne midweek met familie, een gevarieerd teambuildingweekend met collega’s, een outdoorweekend met vrienden of gewoon als rustpunt op uw tocht door deze heerlijke provincie.

Heerlijk op uzelf en door niemand gestoord. Of juist ondersteund met belevingsarrangementen die wij kunnen verzorgen rond thema’s natuur, cultuur of culinair. Terpboerderij Stilleven biedt het allemaal. Onderga de weergaloze stilte die uw geest tot rust brengt, uw gedachten ordent en uw lichaam weer ontspant. U bent van harte welkom!

Karin & Jan Massier

www.stilleven.frl