Wee White Hoose in Bollingawier

The Wee White Hoose vind je aan het begin van een doodlopend weggetje in het buurtschap Bollingawier (gemeente Noardeast-Fryslân). Bollingawier is gelegen tussen Lauwersoog en Holwerd in het prachtige Friese landschap met haar akkers, weilanden en de dijken.

The Wee White Hoose staat op een deel van een archeologisch rijksmonument. De komende tijd wordt door de Rijksdienst voor het Cultureel Erfgoed verder onderzoek gedaan naar de historie van Bollingawier als archeologisch rijksmonument.

Naast dit alles heb je ook het Nationaal Park Lauwersmeer en de Wadden(zee) binnen handbereik.

Je logeert (met ontbijt) in een heerlijk ruim gastenverblijf (rookvrij) met een grote kamer met open keuken, een aparte slaapkamer en een badkamer met douche, wastafel en toilet.
Alles is gelijkvloers en daarom zeker ook geschikt als je wat slechter ter been bent.
Het gastenverblijf is sfeervol riet gedekt.
Vanuit het gastenverblijf kijk je op de voortuin. Er zijn verschillende zit-mogelijkheden in de voortuin waar je heerlijk kunt genieten van een kop koffie/thee. Als het mooi weer is en je wilt aan de picknicktafel ontbijten, geen probleem.

Hou je van de natuur, van oneindige vergezichten? Of wil je gewoon een rustige plek om de hectiek van alledag even te vergeten?

Dan ben je in The Wee White Hoose op de juiste plek.

Je bent van harte welkom, alleen of met z’n tweeën.
Heb je een hond? Leuk, kan gewoon meekomen!
Voorop staat dat je een heerlijk verblijf hebt in The Wee White Hoose.

www.theweewhitehoose.jouwweb.nl